Byt, 4+1

Stylový nezařízený byt s velkými vzdušnými pokoji, vysokými stropy, praktickou dispozicí 4+1, zachovanými původními prvky a nevšedními výhledy se nachází ve 3. patře noblesního domu přímo v centru bývalého Židovského města plného zeleně a významných památek, v Maiselově ulici souběžné s luxusní Pařížskou třídou. Perfektní dostupnost metrem i tramvají, v pěším dosahu Staroměstského náměstí i nábřeží Vltavy.

Dispozici tvoří průchozí obývací pokoj, samostatná plně vybavená kuchyně, 3 ložnice, koupelna (se sprchovým koutem a bidetem), toaleta zvlášť, šatna, komora a prostorná vstupní předsíň. Obývací pokoje a okna i arkýřů 2 ložnic směřují do reprezentativní Maiselovy ulice, kuchyně a třetí ložnice do korun stromů na Starém židovském hřbitově poskytujícím úžasný klid.

Byt po částečné rekonstrukci, silný genius loci. Dubové parkety a dlažba, štuková výzdoba, dřevěná špaletová okna s přípravou na záclony, zrenovované původní jednokřídlé i dvoukřídlé dveře, myčka a pračka, plynový kotel. Možnost pronájmu garážového stání v Rudolfinu. Poplatky za společné domovní služby 2.000 Kč/os./měs. Energie se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39444
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    138 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    140 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu garážového stání v Rudolfinu.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.