Byt, 4+kk

Nadstandardní, kompletně zrekonstruovaný nezařízený světlý byt 4+kk s výhledy na náměstíčko s ikonickou fontánou od sochaře M. Beščece se nachází v 1. patře zrenovovaného a udržovaného domu s výtahem. Prestižní lokalita Vinohrady, v blízkosti náměstí Míru se stanicí metra a tramvajovou zastávkou, v lokalitě s rozmanitou nabídkou kaváren i restaurací a vysokou koncentrací kvalitních škol, kousek od romantických Havlíčkových sadů.

Dispoziční řešení nabízí obývací pokoj s kuchyní a plynovým krbem, navazující pracovnu/ložnici, hlavní ložnici s vybavenou šatnou a s orientací do tichého dvora, druhou ložnici do ulice, velkou koupelnu (s vanou, masážním sprchovým koutem a toaletou), samostatnou toaletu, 2 komory a vstupní halu.

Vysoké stropy, dřevěné podlahy, spotřebiče Siemens (myčka, mikrovlnná trouba, americká lednice, vinotéka, indukční varná deska, vestavný kávovar), pračka, sušička, vestavěné skříně, alarm, videotelefon, sklep. Poplatky za společné domovní služby a vodu 2000 Kč měsíčně. Plyn a elektřina bude převedena na nájemce. Parkování lze zajistit za příplatek v blízké podzemní garáži.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39530
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    140 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu garážového stání v blízkosti domu za extra poplatek.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.