Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu prostorný tichý byt, který vznikl v r. 2011 půdní vestavbou, situovaný v 6., nejvyšším patře v architektonicky zajímavém nárožním cihlovém domě s upraveným vnitroblokem v oblíbené lokalitě Holešovice, bývalé přístavní a průmyslové čtvrti, která se v posledních desetiletích transformovala na moderní rezidenční oblast s veškerou infrastrukturou a zároveň si uchovala svůj genius loci. Dům se nachází v jednosměrné ulici pár kroků od Ortenova náměstí s parčíkem, dětským hřištěm, tramvajovou zastávkou a bohatou vybaveností. 10 minut chůze nebo 1 minutu tramvají je vzdálena stanice metra Nádraží Holešovice. Přímo v ulici funguje Centrum současného umění DOX, blízko je také divadlo La Fabrika nebo kreativní centrum Vnitroblock.

Světlý interiér tvoří velkoryse pojatý slunný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, 2 ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, technická místnost s toaletou pro hosty, velká hala, úložná komora a vstupní chodba (v nižším podlaží než ostatní část bytu).

Klimatizace, vysoké krovy, dřevěné plovoucí podlahy, dlažba, vestavěné skříně, plynový kotel, pračka, zděný sklep, vstup do domu na čip. Záloha na společné služby a spotřebu energií se platí zvlášť.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40628
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    2400 Kč Měsíčně
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.