Byt, 4+1

Klimatizovaný luxusní čtyřpokojový byt ve 4. podlaží elegantní rezidence s wellness a privátní zahradou, která se nachází na prestižní adrese na Starém Městě v těsné blízkosti parku. Historická budova, která prošla důkladnou rekonstrukcí, je zasazena do příjemné lokality s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu. Součástí služeb rezidence je 24/7 bezpečnostní služba, wellness, fitness a privátní zahrada.

Dispozici bytu tvoří obývací pokoj s prosklenou jídelnou a kuchyní, vstupní chodba, toaleta s umyvadlem a vestavná šatna. Oddělenou noční část bytu tvoří chodba, ložnice, samostatná koupelna s walk-in sprchovým koutem, toaletou i bidetem, hlavní ložnice s walk-in šatnou a en-suite koupenou (s vanou, WC a bidetem).

Standardem vybavení jsou mramorové a dřevěné podlahy, podlahové vytápění, klimatizace (vlastní regulace topení i chlazení), dřevěná eurookna, vysoké stropy 3,35 m, nadstandardně vysoké interiérové masivní dřevěné dveře, sanita Duravit, baterie Hansa, vlastní plynový kotel Viessmann, mramorové parapety, kompletně vybavená kuchyně se spotřebiči Miele včetně myčky nádobí a pračky se sušičkou, optické internetové připojení, videotelefon, alarm. V domě je výtah, v ceně je zahrnuto 1 garážové stání v budově.

Interiér 132 m2.

Cena za měsíční pronájem 2 700 eur + platba za společné služby 380 eur a spotřebu energií.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    41734
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    380 EUR Nezahrnuty
  • Podlahová plocha *
    132 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.