Byt, 3+1

Kompletně zařízený byt se 2 koupelnami ve 4. patře citlivě zrekonstruovaného reprezentativního činžovního domu z konce 19. století s novým výtahem. Dům se nachází v klidné ulici v atraktivní lokalitě v centru Prahy v těsné blízkosti náměstí Republiky (stanice metra, zastávka tramvají, nákupní centra Palladium a Kotva). Plná občanská vybavenosti v bezprostředním okolí, v pěším dosahu Staroměstského a Václavského náměstí.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj, plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem, 2 ložnice - jedna s en-suite koupelnou, dále samostatná koupelna a vstupní chodba.

Klimatizace, vysoké stropy, velká okna, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, plynový kotel, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, nádobí, videotelefon, satelitní TV. Možnost zajistit úklid bytu za 300 Kč/h + DPH. Fixní platba za domovní služby 3.000 Kč/měs. + DPH, fixní platba za spotřebu energií 7.000 Kč/měs. + DPH.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    4311
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    114 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.