Byt, 5+kk

Luxusní pronájem v Praze 5. Nabízíme prostorný, nezařízený byt ve 4. patře moderní budovy s výtahem a společnou střešní terasou se spa s protiproudem, úžasným panoramatickým výhledem na město. Dům, situovaný vysoko ve svahu, stojí v klidné rezidenční čtvrti v těsném sousedství vyhledávaného lesoparku Dívčí hrady, na pomezí Prokopského a Dalejského údolí. Lokalita s rychlým spojením do centra, 5 minut jízdy ke stanici metra a komerčnímu centru Anděl a Radlická.

Byt je dispozičně řešen jako dvě jednotky, které mohou být užívány samostatně. Větší byt nabízí velkolepý otevřený obývací pokoj s plynovým krbem a jídelnou plně vybavenou moderní kuchyní a velkoplošnými okny poskytujícími nevšední nerušený výhled na Prahu a údolí Vltavy. Dále má světlou hlavní ložnici s balkonem a velkými okny s výhledem do okolní zeleně, koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a bidetem, pracovnu / 2. ložnici se vstupem na terasu, šatnu, samostatnou toaletu, komoru, kotelnu a spíž. Menší byt má obývací pokoj, 2 ložnice a koupelnu a je možno ho využít pro hosty, starší děti apod.

Vinylové a dřevěné plovoucí podlahy, vestavěné skříně, vestavěná kuchyňka v bytě pro hosty, elektricky ovládané předokenní žaluzie, klimatizace (vyjma obýv. pokoje), pračka, sušička, alarm, satelitní TV připojení, videotelefon, komora. K dispozici jsou 2 parkovací stání

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    5744
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na společné domovní služby a vodu 2500 Kč/měs pro 1 osobu. Energie se hradí zvlášť (cca 10 000 Kč/měs).
  • Podlahová plocha *
    181 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Celková plocha
    202 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.