Byt, 3+kk

Zařízený byt s balkonem v 2. patře moderního rezidenčního komplexu s kamerovou ostrahou a výtahem v bezprostřední blízkosti lesa a zeleně Šáreckého údolí.

Byt má 2 světlé ložnice, jednu s odděleným prostorem pro šatnu, dále obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na balkon, 2 samostatné koupelny (vana, WC; sprchový kout, WC) a vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi.

Další vybavení tvoří parkety a dlažba, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, ústřední topení, UPC, TV, telefon, satelitní talíř a domácí vrátný. Parkovací stání v podzemní garáži je zahrnuto v ceně nájmu. V blízkosti zastávky tramvají, pár minut jízdy na metro Dejvická. V rychlém dosahu mezinárodní školy ISP v Nebušicích. Poplatky za domovní služby a spotřebu energií 8400 Kč měsíčně. K dispozici od ledna 2016.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    6092
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    100 m²
  • Parkování
    Parkovací stání v podzemní garáži je zahrnuto v ceně nájmu.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.