Byt, 4+kk

Pronájem komfortního mezonetu v Praze 1. Vysoce kvalitní byt se 2 terasami v nově zrekonstruovaném neoklasicistním paláci s 24h recepcí a parkingem v historickém centru Prahy pár minut chůze od Václavského náměstí. 5. a 6. patro s výtahem, vstup do bytu je možný z obou pater.

Byt má 3 ložnice a 3 koupelny. V horní části se nachází prostorná vstupní hala s vestavěnými skříněmi, obývací pokoj se vstupem na terasu, plně vybavený kuchyňský kout a koupelna se sprchovým koutem a WC s bidetovou sprškou. Ve spodní úrovni jsou umístěny ložnice a dvě koupelny - hlavní ložnice má vestavěné skříně a kompletně vybavenou en-suite koupelnu, druhá koupelna má sprchový kout a WC s bidetovou sprškou. K bytu patří velká střešní terasa s výhledem na střechy okolních domů a na Petřín.

Parkety v celém bytě, dostatek úložných prostor, klimatizace, bezpečnostní dveře, pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba, domácí videotelefon, alarm, telefonní linka/internet, satelitní TV připojení. Sklep. K dispozici jedno parkovací stání (v ceně), druhé možno zařídit za extra poplatek. Tramvaje pár kroků, metro pár minut chůze. Zálohy na společné služby a spotřebu energií 12500 Kč měsíčně.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    6312
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    150 m²
  • Terasa
    59 m²
  • Celková plocha
    209 m²
  • Parkování
    Parkování k dispozici.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.