Byt, 3+1

Nově zrekonstruovaný klasický byt ve 3. patře kompletně renovovaného činžovního domu z konce 19. století s panoramatickým výhledem na Malou Stranu a Pražský hrad na jedné straně a na krásně zdobenou fasádu úřadu vlády ČR na straně druhé, v blízkosti Letenských sadů a 5 minut chůze od Malostranského náměstí. Před budovou se nachází park Klárov, na jehož opačné straně je stanice metra Malostranská.

Byt tvoří jedna samostatná ložnice, dvě místnosti propojené dvojkřídlovými dveřmi (obývací pokoj a 2. ložnice, příp. jídelna), plně vybavená kuchyň, dále koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta a prostorná vstupní hala.

Zachované původní prvky, vysoké stropy, velká okna, repasované parkety, bezpečnostní dveře, původní krbová kamna, myčka, úložné prostory. Balkon v mezipatře domu k dispozici. Bez výtahu. Poplatky za společné domovní služby 800 Kč měsíčně. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    6833
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    105 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.