Byt, 2+kk

Světlý byt s krytým balkonem ve 3. patře nově postaveného moderního rezidenčního komplexu s recepcí a parkingem v oblíbené pražské čtvrti Vinohrady.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na balkon, ložnice se vstupem na balkon, koupelna (sprchový kout, vana), samostatná toaleta, komora a vstupní chodba se samostatnou šatnou s vestavěnými skříněmi. Okna bytu jsou orientována do vilové čtvrti plné zeleně.

Dřevěné parkety, předokenní rolety, bezpečnostní dveře, pračka, sušička, myčka, videotelefon, kabelové TV připojení, sklepní kóje. Možnost zařídit nábytkem za vyšší nájemné. K dispozici jedno garážové stání za 2.500 Kč/měs., výtah přímo z garáže. Zastávka tramvaje před domem, minuta chůze k nákupnímu centru a stanici metra Palác Flora. Poplatky za společné služby a spotřebu energií 3.000 Kč/měs. K dispozici od srpna 2017.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    7924
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    72 m²
  • Parkování
    K dispozici jedno garážové stání za 2.500 Kč/měs.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.