Byt, 2+kk

Nápaditě zrekonstruovaný podkrovní byt ve 2. patře vily z r. 1935 situované ve vilové zástavbě v Praze Nuslích, v blízkosti obchodního centra Arkády Pankrác a business centra Pankrác, parku Jezerka a Vyšehradu, 6 min. jízdy autem od centra Prahy.V interiéru bytu byly zachovány mnohé původní prvky, které jsou doplněny nevšedními materiály a řešeními.

Byt tvoří 1 ložnice s vybavenou šatnou, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC, úložná komora, technická místnost/komora a vstupní chodba.

Výhled do zeleně zahrady, jasanové parkety a teraco, prosklené posuvné stěny, rolety, pračka, myčka, kabelový WiFi internet, domácí vrátný. Bez výtahu. Poplatky jsou hrazeny zvlášť. K dispozcici od 1.8.2014.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    8258
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Parkování
    Parkování v garáži za 1.500,- Kč měsíčně.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.