Byt, 3+kk

Nově zrekonstruovaný, kompletně zařízený byt se zachovanými původními prvky situovaný v 1. patře tradičního činžovního domu v centru Prahy. Lokalita v těsné blízkosti Václavského náměstí, v pěším dosahu hlavních tramvajových spojů a všech tří pražských tras metra.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, 1 ložnice, koupelna s vanou a toaletou, malá samostatná pracovna / odpočívárna (cca 5 m2) a vstupní hala s technickým zázemím.

Vysoké stropy, parkety a dlažba, elektrické vytápění, podlahové topení v koupelně, pračka se sušičkou, myčka, mikrovlnná trouba, nádobí, internet, domácí vrátný, sklep. Bez výtahu. Poplatky za společné domovní služby 600 Kč měsíčně. Poplatky za spotřebu energií 4200 Kč měsíčně (nebo převod na nájemce).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    8484
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    58 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.