Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt v 1. patře kompletně zrekonstruované secesní budovy s výtahem a dobře udržovanými společnými prostory. Dům stojí v sousedství kláštera Emauzy, pár kroků od nábřeží Vltavy, v lokalitě s velmi rychlou dostupností do centra a plnou vybaveností v okolí. Minutu chůze od domu se nachází stanice metra Karlovo (Palackého) náměstí s mnoha tramvajovými spoji, nedaleko je oblíbená Náplavka, Vyšehrad a četné kavárny, restaurace a bistra.

V bytě se nachází obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a výhledem do zeleně, 1 ložnice orientovaná do vnitrobloku, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem, úložná komora a vstupní chodba.

Zachované původní architektonické prvky, vysoké stropy, velká okna, parkety, dlažba, koberec, bezpečnostní vstupní dveře, plynový kotel, myčka, mikrovlnná trouba, nádobí, ručníky, ložní prádlo, TV, alarm, satelitní příjem, možnost využívání společného sklepa. Poplatky za domovní služby jsou zahrnuty v nájmu. Možnost střednědobého pronájmu za vyšší nájemné.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    9588
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    Záloha na spotřebu energií (elektřina, plyn, voda): 2000 Kč měsíčně.
  • Podlahová plocha *
    48 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.