Přehled jednotek

FRAGMENT

Fragment je architektonicky unikátní projekt prémiového nájemního bydlení navržený ateliérem QARTA architektura ve spolupráci s Davidem Černým. Nabízíme k pronájmu plně vybavené byty o dispozicích od 1+kk až po velkorysé mezonety s vlastními střešními terasami.

Budova s centrální recepcí, ostrahou a nadstandardním technologickým vybavením je zasazena do pražského Karlína – jedné z nejoriginálnějších městských čtvrtí. Leží jen pár kroků od stanice metra Invalidovna a zastávek tramvají. Lokalita s rychlým spojením do centra nabízí i kompletní občanskou vybavenost a služby vč. četných business a administrativních center, kvalitních restaurací, kaváren, bister a obchůdků. Přímo v budově je k dispozici např. kavárna, drogerie, restaurace a fitness centrum.

Všechny byty ve Fragmentu nabídnou důmyslné řešení dispozic, designové vybavení i nejmodernější technologická řešení. Vybavení všech bytů zahrne například systém Smart home Loxone (který mj. ovládá tepelnou pohodu, intenzitu větrání a předokenní rolety podle pokynů meteostanice), pračku se sušičkou, myčku či mikrovlnnou troubu. Možnost pronájmu sklepní kóje a garážového stání v budově. Možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu. Záloha na společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť.

Nedílnou součástí celého areálu bude okolní přírodní relaxační zóna s bohatou zelení a vodními prvky.

Více informací naleznete na webových stránkách frgmnt.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42581
  • Adresa
    Sokolovská, Praha 8, Karlín
  • Parkování
    Parkování v garáži.
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.