kanceláře, 1. patro

Kanceláře k pronájmu v rohové administrativní budově. Patro je možné rozdělení na dvě samostatné jednotky. Vnitřní dispozice může být řešena formou open planu či jednotlivých kanceláří. Pro bezpečný přístup do kanceláří jsou využívány magnetické karty. V případě majoritního nájemce možnost umístění velkého poutače na budovu. Nájemci budou moci využívat vnitroblok s útulnou zahrádkou. K dispozici je 27 parkovacích stání ve dvojúrovňové podzemní garáži.

Lokalita:
Budova se nachází v rezidenční lokalitě v Praze 9 – Vysočanech, jen pár kroků od zastávky tramvají a obchodní galerie Fénix. Stanice metra B – Vysočanská je vzdálená 5 minuty chůze. V okolí je veškerá občanská vybavenost a klidný lesopark který s vyhlídkou Emy Destinové.

Vybavení a služby:
- klimatizace
- radiátory
- otevíratelná okna
- moderní výtah
- flexibilní půdorys
- centrální recepce
- bezpečnostní služba 24/7
- přístup na magnetické karty
- parkování v podzemních garážích

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30790
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    85 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    152 m²
  • Parkování
    1 900 Kč / ps / měsíc
  • PENB
    D
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.