kancelářské prostory

Z portfolia Svoboda & Williams, které v současné době tvoří přes 410 tisíc m2 komerčních prostor v populárních pražských lokalitách, představujeme kancelářské prostory v rámci historické budovy po kompletní rekonstrukci. Ta byla po svém otevření v roce 1935 jednou z nejvýznamnějších funkcionalistických staveb – proto je dnes chráněna jako kulturní památka. Podoba fasády byla zachována, prostory tak nabízejí jedinečnou atmosféru, kterou dotvářejí specifické technické prvky. Jednotlivé kanceláře lze flexibilně uspořádat. Součástí budovy je centrální recepce s nepřetržitým provozem, atraktivní společné prostory, garáž a kolárna se sprchami.

Lokalita:
Výhodné napojení na exponovanou dopravní tepnu a městský okruh, spojení tunelem Blanka, včetně nájezdu na dálnici D1 a D8. V blízkosti budovy je stanice metra Vltavská (linka C) a tramvajové zastávky. Vlakové a autobusové nádraží Holešovice a park Stromovka jsou vzdálené jednu stanici metrem.

Vybavení a služby:
- flexibilní kancelářské prostory
- přístup do budovy na magnetickou kartu
- kamerový systém
- centrální recepce 24 / 7
- centrální klimatizace
- otevíratelná okna
- osvětlení
- toalety, kuchyňka
- protipožární systém a sprinklerový systém
- skladové prostory- parkovací místa v poměru 1/140 m2
- podhledy se zabudovaným osvětlením
- zdvojené podlahy
- kolárna se zázemím a sprchami

K dispozici od Q2 2021.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30855
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    90 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    2 981 m²
  • Minimální plocha
    592 m²
  • Parkování
    3 250 CZK / ps / měsíc
  • PENB
    E
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.