kanceláře, přízemí

Z portfolia Svoboda & Williams, které v současné době tvoří přes 499 tisíc m2 komerčních prostor k pronájmu v populárních pražských lokalitách, představujeme kancelářské prostory v přízemí administrativní budovy bývalého Královského pivovaru. Nabízejí otevřenou dispozici s možností flexibilního uspořádání a zaujmou klenbovým stropem s dekorativními sloupy. Nájemci ocení vstup na privátní terasu, vysoká okna zajišťující nadstandardní přísun světla, vnitroblok s relaxační zónou a možnost parkování v podzemních garážích. Přímo v areálu se navíc nachází kavárna s restaurací či fitness.

Lokalita:
Komplex novostaveb na Vinohradech vyjadřuje kosmopolitní povahu města a zároveň respektuje soukromí jeho obyvatel. Budova je na rušné třídě, dvě zastávky tramvají od stanic metra Jiřího z Poděbrad a Flora (trasa A). Pár minut chůze jsou vzdálené také zastávky autobusu. Blízké okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost. V areálu se nachází kavárna s restaurací, supermarket a fitness.

Vybavení a služby:
Centrální recepce
Ostraha budovy 24/7
Bezpečnostní systém
Klimatizace
Sociální zařízení a kuchyňka
Vytápění i chlazení vzduchotechnikou
Osvětlení a veškeré elektro rozvody
Vysokorychlostní internet
Terasa
Skladové prostory a serverovna
Zasedací a školící místnosti, business lounge
Restaurace a fitness přímo v areálu
Parkování v podzemních garážích
Stojan na kola

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32451
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    120 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    270 m²
  • Parkování
    3 500 - 4 000 Kč / ps / měsíc
  • PENB
    G
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.