sdílené kanceláře

Prestižní sdílené kancelářské prostory přímo u stanice metra Nádraží Holešovice nabízejí širokou škálu služeb šitých na míru určených jak pro velké společnosti, tak začínající podnikatele.

Sdílené kancelářské prostory vynikají svým výrazným designem a velkoryse řešenými společnými prostory, které nájemci mohou využívat k práci i odpočinku. Pro své podnikání či členy týmu můžete zvolit mezi variantami coworking či plně vybavenými soukromými kancelářemi. Jako člen můžete využívat prestižní vybavené zasedací místnosti, služby recepce, telefonní budky či sdílené kuchyňky s neomezenou konzumací kávy, čaje a domácí limonády.

Servisované kanceláře se rozkládají na třech horních patrech moderní administrativní budovy vlastnící certifikáty LEED Platinum a WELL Gold zdravá kancelář. Budova nabízí unikátní běžeckou dráhu na střeše budovy, prádelnu propojenou s mobilní aplikací, restauraci, kavárnu a další služby.

Lokalita:
Výborná dopravní dostupnost – v bezprostřední blízkosti budovy autobusové a tramvajové zastávky; vlakové nádraží a stanice metra Nádraží Holešovice (trasa C) jsou vzdálené 2 minuty chůze. Snadné napojení na městský okruh, spojení tunelem Blanka se západní a jižní částí Prahy. Nedaleko budovy se nachází oblíbený park Stromovka (cca 10 minut chůze).

Vybavení a služby sdílených kanceláří:
Denní recepce
Přijímání a odesílání pošty
Vybavené soukromé kanceláře
Coworking
Zasedací místnosti
Telefonní budky
Lounge a terasy
Plně vybavená kuchyňka
Tiskárna a skartovačka
Vysokorychlostní Wi-Fi

Vybavení a standard budovy:
Centrální recepce
24hodinová bezpečností služba
6 vysokorychlostních výtahů
Přístup na čipové karty
Restaurace a školka v budově
Zahrada a venkovní sportovní zařízení
Zdvojené podlahy
Sprinklery
Klimatizace a větrání přes chladicí trámy
Vytápění pomocí radiátorů
Parkování v podzemních garážích
Parkování jízdních kol
Služby prádelny

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34739
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Plocha k dispozici
    30 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.