DOX + offices, 3. + 4. patro

Kancelářské prostory k pronájmu ve 3. a 4. patře v budově DOX + se nacházejí na místě bývalé továrny v pražských Holešovicích a jsou propojeny s multifunkčním prostorem DOX, v němž vzniklo unikátní prostředí věnované současnému umění v České republice. Jedná se o mezinárodně uznávaný koncept a skvělý příklad prvotřídní současné architektury, jehož autorem je český architekt Ivan Kroupa. Ten se podílel především na přestavbě staré továrny na multifunkční prostor.

Kanceláře se nacházejí ve zrekonstruované budově ze 70. let, která v minulosti patřila dřevařským podnikům. Budova prošla kompletní rekonstrukcí pod taktovkou ateliéru Petr Hájek ARCHITEKTI, který zvolil pro rekonstrukci neotřelý přístup – úpravy interiéru tak respektují v pojetí a použitých materiálech dobu vzniku objektu. Petr Hájek navíc za realizaci multifunkčního prostoru DOX + získal v roce 2018 cenu Architekt roku. Posláním Centra současného umění DOX je nejenom představovat současné české a světové umění, ale také povzbuzovat společnost k diskusi o důležitých společenských tématech, která utváří a mění dnešní svět. Soubor budov je kromě výstavních prostorů, multifunkčního sálu a administrativní budovy tvořen také design shopem či nepřehlédnutelnou, se zbytkem prostoru nekorespondující vzducholodí Gulliver z ocelovo-dřevěné konstrukce.

Zakladatelem projektu je Leoš Válka, který v roce 2011 získal Cenu Ministerstva kultury ČR za dlouhodobý přínos a zásluhy v oblasti výtvarného umění. Budova rovněž získala prestižní nominaci na evropskou cenu Mies van der Rohe Award.

Lokalita:
Výborná dostupnost městskou hromadnou dopravou i autem. V docházkové vzdálenosti 3 minut se nachází tramvajová zastávka Ortenovo náměstí, díky které se do centra města dostanete během 10 minut. V blízkosti také stanice metra Nádraží Holešovice (trasa C) a vlakové nádraží Praha-Holešovice. Václavské náměstí je vzdálené pouhých 5 minut jízdy metrem.

Vybavení a služby:
Recepce 24/7
Ostraha
Výtahy
CCTV
EZS, EPS
Chlazení
Úklid společných prostor
Parkování ve vnitrobloku
Bistro s možností stravování - snídaně/obědy/večeře
Terasa
Odpočinková zóna ve 2. patře
Serverovna
Kuchyňka
Sprcha
Možnost pasivní výměny vzduchu - větrání otevíratelnými okny

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36570
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    3.50 EUR za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    488 m²
  • Minimální plocha
    90 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.