obchodní prostory, přízemí

Pronájem obchodních prostor v přízemí budovy, která je součástí administrativního komplexu situovaného na Praze 3.

Projekt je revitalizací areálu bývalého elektrotechnického závodu Duda na Královských Vinohradech, bylo zde vybudováno 54 bytových jednotek, 12 260 m2 nebytových ploch, kde 7 800 m2 je využíváno pro administrativní účely, maloobchod a relaxaci (fitness centrum) a zbývající plocha je využívána pro 163 parkovacích stání.

Lokalita:
Výborná dopravní dostupnost autem i městskou hromadnou dopravou – budova se nachází v těsné blízkosti stanice metra Flora (trasa A), tramvajové a autobusové zastávky.

Vybavení a služby:
Prostor se skládá z 1 místnosti a vlastních toalet. Přímo v areálu se nachází Česká pošta, supermarket Albert, fitness centrum, studio jógy, kadeřnictví, dětský lékař, restaurace a další. Parkování je možné za poplatek v garážích nacházejících se v areálu.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24980
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Plocha k dispozici
    66 m²
  • Parkování
    3 200 Kč / ps / měsíc
  • PENB
    C
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.