pronájem obchodních prostor

Obchodní prostor k pronájmu je součástí moderní rezidence, která právě vzniká nedaleko centra v žádané čtvrti Karlín, na kraji parku a kousek od stanice metra i zastávky tramvají. Prostory v přízemí s velkými skleněnými výlohami a vstupem z ulice se nachází na rohu ulice Pernerova a nově vznikající piazzy směřující ke Křižíkově. K jednotce možno pronajamout i zázemí 45 m2 v suterénu budovy. Jednotka může sloužit jako showroom, prodejní kanceláře, kosmetický salon nebo ordinace.

Krásné, kvalitní a spolehlivé – přesně takové byly automobily Praga. S vozem Praga jezdil ve 20. letech i T. G. Masaryk. Na místě v pražském Karlíně, kde se „pragovky“ opravovaly, nyní vzniká developerský projekt PRAGA Rezidence. I tato rezidence bude představitelem kvalitního českého nadčasového designu stejně jako značka, ke které název odkazuje.

Rezidenci situovanou přímo na úpatí vrchu Vítkov bude tvořit soubor tří budov. Nejvyšší z nich zaujme odvážným architektonickým prvkem, který budí dojem, že horní podlaží levitují ve vzduchu. Zpracování se ujalo studio A.D.N.S., za nímž stojí mnoho úspěšných projektů. Rezidence Praga nabídne moderní bydlení těsně propojené s městskými vymoženostmi i klid v soukromé zahradě nebo okolních parcích. Ke spokojenosti přispějí kulturní a kulinářské zážitky, za kterými není potřeba nikam jezdit. I cestování je však snadné, a to díky blízkosti téměř všech typů městské i dálkové dopravy: metra, tramvají, autobusů i vlaků.

Lokalita:
Karlín je oblíbená administrativní i rezidenční čtvrť, která se vyznačuje širokou nabídkou služeb a bohatým kulturním životem a nese prvky evropských metropolí. Najdeme zde upravenou zeleň, kulturní centra, školy všech stupňů, obchody i restaurace s nabídkou kulinářských skvostů. Stanice metra linky B i tramvajová zastávka Křižíkova jsou jen pár metrů od domu, cesta do centra města trvá jen několik málo minut.

K dispozici od Q4 2020.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Pro více informací navštivte oficiální stránky projektu PRAGA Rezidence.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32340
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Plocha k dispozici
    250 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.