Budova 2, obchodní prostory, přízemí

Obchodní prostory k pronájmu v komplexu, který se nachází v kampusovém stylu, v těsné blízkosti Vltavy. Tato oblíbená administrativní i rezidenční čtvrť se vyznačuje širokou nabídkou služeb a bohatým kulturním životem. Naleznete tu celou řadu kvalitních restaurací a kaváren, obchodů, ale i zdravotnická zařízení a banky.

Nájemci mohou využívat všech služeb v budově a blízkém okolí pomocí speciální mobilní aplikace. K dispozici je také kolárna, šatny, sprchy a celodenní restaurace. Okolí budov se promění v řadu zelených ploch s možností sportovních aktivit a odpočinkových zón. 

Lokalita:
Výborná dopravní dostupnost autem i hromadnou dopravou – v bezprostřední blízkosti budovy autobusové a tramvajové zastávky. Vlakové nádraží Holešovice a stanice metra Nádraží Holešovice (trasa C) v těsné blízkosti díky nově zbudovanému podchodu přímo ze stanice Nádraží Holešovice.

Vybavení a služby:
Projekt cílí na LEED Platinum a WELL Gold certifikace
Bezpečnostní služba 24/7
Přístup na magnetické karty
Terasa na střeše budovy
Klimatizace
Dostatečné denní světlo
Snížené podhledy
Zdvojené podlahy
Skladové prostory, sprchy a šatny
Restaurace přímo v budově
Parkování v podzemních garážích

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39526
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    153 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    785 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další obchodní prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.