Přehled jednotek

Průmyslový areál

Logistický park nabízí k pronájmu výrobní, skladové a kancelářské prostory v Chebu. Park nabízí více než 138 000 m2 prostor kategorie A vhodných pro logistiku, distribuci nebo lehkou výrobu. Vnitřní uspořádání prostor lze přizpůsobit požadavkům nájemce. K nastěhování do 9 měsíců od podpisu smlouvy.

Lokalita:
Park je vybudován 2 km od hranic města Cheb. Svou polohou v blízkosti německé dálnice A93 a minimální vzdálenosti od saských i bavorských automobilek se stává ideálním místem pro dodavatele na německý trh. V severozápadním trojúhelníku mezi Chebem, Lipskem a Drážďany se nachází továrny Volskwagen Group, BMW, Porsche a v jihozápadním trojúhelníku mezi Chebem, Mnichovem a Ingolstadtem pak další továrny BMW, AUDI, Siemens či Continetal. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna dálnicemi A93/A9/A4/A72 do Regensburgu, Mnichova, Leipzigu a Chemnitzu. Prochází tudy také evropský železniční koridor z Prahy do Norimberku. Spojení přilehlých pohraničních oblastí Německa (Selb, Hof) s českými regiony Chebu a Sokolova poskytuje lokální železniční trať. Spojení mezi areálem, Chebem a Sokolovem je zajištěno pravidelnou veřejnou dopravou.

Vybavení a služby:
- flexibilní jednotky (sklad / lehká výroba / kancelář / showroom)
- správa nemovitosti přímo v areálu
- údržba budov
- přístupnost 24/7

Skladové/výrobní prostory:
- nosnost podlahy 5 t/m2
- světlá výška 10 - 21,5 m
- nakládací rampy
- hydraulické můstky
- přímé vjezdy
- světelná propustnost 2 %
- modul sloupů 12m x 24 m
- LED osvětlení 200 Lux
- ESFR spinkler systém

Kanceláře:
- kancelářské prostory na míru
- klimatizace

Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    40054
  • Měsíční nájemné
    Cena na vyžádání
  • Celková plocha
    144 583 m²
  • Volná plocha k pronájmu
    13 000 m²
  • Čistá výška stropu
    10 m
  • Nosnost podlah
    5,00 t/m²
  • Konstrukce
    Železobetonová konstrukce
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další průmyslové areály v lokalitě Karlovarský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.