Rodinný dům

Zrekonstruovaná prvorepubliková vila se 7 ložnicemi, 3 koupelnami a vzrostlou zahradou, situovaná na svažitém pozemku v klidné ulici v prestižní vilové čtvrti plné zeleně v Praze 5 v blízkosti parku Klamovka. Lokalita s rychlou dostupností do centra, 10 minut k Francouzskému lyceu, v rychlém dosahu Německé mezinárodní školy. Pár minut jízdy ke stanici metra Anděl a nákupnímu centru Nový Smíchov, pár minut chůze k tramvajím na Plzeňské ulici.

V hlavní úrovni domu se nachází plně vybavená kuchyň se spíží, reprezentativní obývací pokoj oddělený prosklenými dveřmi od průchozí pracovny, jedna ložnice, hala s prominentním dubovým schodištěm, komora, toaleta, vstupní hala s vestavěnými skříněmi a vedlejší vstupní chodba. V horním patře jsou 4 ložnice - jedna z nich průchozí, dále 2 koupelny (sprchový kout, vana / sprchový kout), 2 toalety, šatna a 2 balkony. V úrovni zahrady jsou umístěny další 2 ložnice a průchozí pokoj (vhodné např. pro hosty), koupelna (sprchový kout, toaleta), šatna, kotelna, prádelna, sklad a hala s přístupem do zahrady. Byt má i velkou půdu vhodnou jako úložný prostor.

Zachované původní prvky, vysoké stropy, štuky, parkety, dlažba, dřevěné plovoucí podlahy, skříně, plynový kotel, pračka, myčka, alarm. K dispozici je garáž a 2 parkovací stání na pozemku (automatická vrata). Poplatky cca 10.000 Kč měsíčně.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28648
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    322 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    788 m²
  • Parkování
    Garáž a parkování na pozemku.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.