Rodinný dům

Rodinná vila s příjemně velikými místnostmi je vkusně zasazena do rozlehlé udržované zahrady se vzrostlými stromy a keři a s jezírkem, které zkrášlují pestrobarevní kapři Koi. Dům i zahrada poskytují naprosté soukromí a klid, který si lze vychutnávat i v Průhonickém parku chráněném UNESCO, do nějž je z pozemku privátní vstup. Ticho zde narušuje jen zpěv ptáků a jemný šum lesa. Rodinné sídlo s venkovním bazénem a samostatným hostinským domkem je vhodné i pro vícegenerační bydlení.

Velkorysé prostory interiéru v přízemí jsou ještě prosvětleny francouzskými okny. Z důstojné vstupní schodišťové haly se vstupuje do obývacího pokoje a navazující kuchyně s jídelním prostorem. Dále je zde společenská místnost s knihovnou a krbem, pracovna, fitness se sprchovým koutem a saunou, koupelna, samostatná toaleta a vstup do garáže. Patro zahrnuje širokou galerii a celkem 4 ložnice: 2 dětské pokoje se sdílenou koupelnou a balkonem, dále ložnice s en-suite koupelnou a kuchyňským koutem, jež může být využita jako samostatný apartmán, a rodičovská ložnice s koupelnou, toaletním koutkem a šatnou. Všechny koupelny v patře mají k dispozici vanu i sprchový kout. V suterénu je umístěno technické zázemí, dílna a prádelna. Vedle domu je umístěn hostinský domek s vlastním zázemím, garáž pro 4 až 6 aut a 1 kryté parkovací stání.

Mezi vybavení patří dřevěné plovoucí podlahy, dubové vstupní dveře, dřevěná okna a interiérové dveře, sauna, fitness, krb, podlahové topení, plně vybavená kuchyňská linka, TV satelit a zabezpečovací systém s alarmem. V domě je po domluvě možné ponechat nábytek. V zavlažované zahradě se nachází velký bazén s posuvným krytím, jezírko s kapry Koi, altán s grilem a dva krby. Na pozemku je umístěna studna.

Dům stojí na konci slepé ulice v klidné rezidenční oblasti obce Osnice. Díky soukromému vstupu do přilehlého Průhonického parku s vyhlášenou sbírkou vzácných dřevin a rododendronů lze dojít za pár minut k Průhonickým vodopádům a vyhlídkám nad rybníkem Bořín. Kousek od domu vede také cyklostezka. Díky snadnému napojení na Pražský okruh nebo dálnici D1 má místo výbornou dopravní obslužnost. Součástí obce je mateřská škola, dětská hřiště, venkovní posilovna, jezdecký klub nebo restaurace. Další občanská vybavenost je dostupná v několik minut jízdy vzdálených Průhonicích nebo Kunraticích. Prestižní škola Sunny Canadian International School do 7 minut jízdy autem, dostupnost do centra Prahy 25 minut. Zálohy na spotřebu energií se hradí zvlášť. K dispozici od února 2020.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31291
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    530 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    443 m²
  • Zahrada
    5 720 m²
  • Pozemek
    6 163 m²
  • Parkování
    Dvě garáže, 2 x 50 m2
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.