Rodinný dům, 5+kk

Prakticky řešený rodinný dům se saunou, vnitřním bazénem a terasou s panoramatickým výhledem na Dunaj stojí v tiché vilové čtvrti Bôrik, vysoko nad centrem, a přitom v jeho rychlém dosahu.

V přízemí je umístěn bazén, sauna, jacuzzi, sociální zařízení, prádelna, spíž a technická místnost. 1. patro tvoří obývací pokoj s prosklenými stěnami, terasou a balkónem, kuchyň (se vstupem do zahrady k altánku a grilu) a předsíň se šatnou. Ve 2. patře jsou 3 ložnice, koupelna (s WC, bidetem, vanou a 2 umyvadly), pracovna, šatna a samostatná toaleta. 3. patro je tvořeno velkoryse pojatou společenskou místností s velkoformátovými francouzskými okny, barem, domácím kinem a terasou s působivými výhledy do širokého okolí. Dále je zde koupelna (s vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem), šatna a atrium se vstupem do podkroví.

Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, klimatizaci, onyxovou desku v koupelně, krb obložený mramorem, plastová okna s interiérovými žaluziemi, kuchyňskou linku se spotřebiči Miele, shoz prádla, centrální vysavač, zabezpečovací zařízení nebo vyhřívaný vjezd do garáže pro 3 auta. Parkování dalších 3 vozů je možné na pozemku. Zahradu zdobí okrasné keře a pečlivě upravený trávník.

Lokalita vyniká především klidem a množstvím upravené zeleně. 3 minuty jízdy je vzdálen Bratislavský hrad, blízko je také do zoologické zahrady nebo Horského parku. Cesty autem usnadňuje rychlý nájezd na dálnici D2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31741
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    630 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    935 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Bratislavský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.