Rodinný dům, 4+kk

Nabízíme k pronájmu zařízený nízkoenergetický dům se saunou a upravenou zahradou na okraji rezidenční zástavby v obci Řitka, v krásné přírodní lokalitě na okraji brdských lesů. Dům stojí v oblasti s výbornou dostupností do centra Prahy (autem 20 minut po dálnici D4, autobusem 26 minut ze Smíchovského nádraží). V obci se nachází základní vybavenost a jezdecký klub, nedaleko je golfové hřiště a oblíbená cyklostezka. Kompletní občanská vybavenost je k dispozici v nedalekých Řevnicích a Mníšku pod Brdy, kde se nachází Hotel Esmarin s relaxačně-sportovním areálem.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbem, jídelnou, plně vybavenou kuchyní a spíží, 1 ložnice, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, schodišťová hala, technická místnost a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi. Obývací pokoj i ložnice mají přístup na terasu a zahradu. V horním patře jsou umístěny 2 ložnice s přístupem na společnou terasu s krásným výhledem do okolní přírody, koupelna se saunou, vanou a toaletou a velká vybavená šatna, která může sloužit i jako ložnice pro hosty.

Vinylové podlahy, dlažba, žaluzie, elektrické vytápění, pračka, sušička, indukční varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, zahradní nábytek a gril, TV, alarm, automatická příjezdová brána, zahradní domek. K domu náleží 2 zastřešená parkovací stání na pozemku. Poplatky činí přibližně 5000 Kč měsíčně (vč. internetu). K dispozici od 1.7.2019.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32247
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    147 m²
  • Terasa
    20 m²
  • Užitná plocha
    167 m²
  • Pozemek
    677 m²
  • Parkování
    2 zastřešená stání na pozemku.
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.