Rodinný dům, 4+kk

Architektem navržená novostavba nízkoenergetického rodinného domu s klimatizací, 3 koupelnami a upravenou zahradou v klidné rezidenční zástavbě v obci Zbuzany. Dům leží cca 20 minut jízdy od Prahy, nedaleko napojení na Pražský okruh, v rychlém dosahu letiště a Německé školy v Jinonicích, v blízkosti CHKO Český kras. Ve Zbuzanech a sousedním Ořechu je k dispozici dobrá občanská vybavenost, snadno dostupné je také obchodně-zábavní centrum Zličín. Cesta autobusem ke stanici metra Luka nebo vlakem ke stanici Smíchovské nádraží trvá cca 15 minut. Ideální lokalita pro milovníky přírody a cyklistiky.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, jídelnou, plně vybavenou kuchyní, spíží a přístupy na terasu a zahradu, hlavní ložnice s šatnou, en-suite koupelnou (sprchový kout, bidet, toaleta) a vstupem na zahradu, technická místnost, toaleta a vstupní chodba s šatnou a komorou. Horní patro nabízí 2 dětské ložnice s en-suite koupelnami (sprchový kout, toaleta) a chodba s přístupem na střešní zahradu.

Krásné výhledy do zeleně, nadstandardní vybavení a provedení, klimatizace, dřevěné podlahy a schodiště, dlažba, vestavěné skříně a úložné prostory, podlahové topení v přízemí, plynový kotel Viessmann, solární panel na střeše, hliníková okna, předokenní žaluzie, sanita Villeroy & Boch, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, alarm, WiFi, satelitní příjem, centrální vysavač, automatická závlaha, letní kuchyně. K dispozici je 1 kryté parkovací stání u domu a 2 parkovací stání na pozemku. Poplatky jsou hrazeny zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35162
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    180 m²
  • Zastavěná plocha
    300 m²
  • Zahrada
    696 m²
  • Pozemek
    996 m²
  • Parkování
    Kryté parkovací stání a 2 stání na pozemku.
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.