Rodinný dům

Jedinečná prvorepubliková vila v prestižní čtvrti v Praze 6. Nabízíme k pronájmu plně zařízenou luxusní vilu z r. 1929 se 6 ložnicemi, 6 koupelnami, výtahem, terasami, krásnou udržovanou zahradou v anglickém stylu a 2 bazény, jejímiž autory jsou architekti Ernst Mühlstein (žák Jana Kotěry) a Victor Fürth. Dům, nákladně zrenovovaný s maximální snahou o zachování původního architektonického stylu, se nachází v klidné ulici v rezidenční čtvrti Bubeneč s mnoha ambasádami a kompletní občanskou vybaveností v blízkém dosahu. Lokalita nabízí velmi rychlou dostupnost do centra, na letiště a do mezinárodních škol v Praze 6, v pěším dosahu jsou stanice metra Dejvická a Hradčanská a největší pražský park Stromovka.

V hlavní úrovni domu se nachází prostorný salon se zimní zahradou a krbem, obývací pokoj s krbem, jídelna s kachlovými kamny, plně vybavená kuchyň, vstupy na terasu a vstupní hala s šatnou a toaletou. V mezaninu je umístěna koupelna. 1. patro domu nabízí hlavní ložnici s šatnou, plně vybavenou koupelnou a terasou a dále ložnici a pracovnu se společnou terasou. V podkrovním klimatizovaném patře jsou 2 průchozí pracovny, na které navazují ložnice s en-suite koupelnami, jedna navíc s šatnou. V zahradní úrovni vily se nachází samostatný vstup, společenská místnost s šatnou, krbem, projektorem, promítacím plátnem a kuchyňským koutem, koupelna, komora a další obývací pokoj s ložnicí a koupelnou. V suterénu je dále třetí samostatný vstup, šatna, vybavená prádelna, klimatizovaný vinný sklep, kotelna, technické zázemí, velké skladové prostory a přístup do garáže.

Luxusní materiály a vybavení, dobové kusy nábytku a zařízení, výtah, dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné úložné prostory, TV, alarm, videotelefon, kamerový systém, zahradní domek. V ceně je zahrnuta garáž s možností parkování pro 4 vozy. Poplatky činí 25.600 Kč měsíčně. Údržba zahrady činí 22.000 Kč měsíčně.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37215
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    1 120 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    655 m²
  • Zahrada
    3 456 m²
  • Pozemek
    4 111 m²
  • Parkování
    Garáž pro 4 vozy.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.