Rodinný dům, 7+1

Nabízíme k pronájmu unikátní, plně zařízenou rodinnou vilu z r. 2004 s vnitřním bazénem, saunou a velkou vzrostlou zahradou s mnoha okrasnými a ovocnými stromy a keři. Dům stojí v klidné rezidenční zástavbě v obci Roztoky s plnou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do Prahy, cca 15 min. autem od stanice metra Dejvická. Výborná je také dostupnost na letiště a do mezinárodních škol v Praze 6 - ISP, Riverside School a Park Lane. Bezprostřední okolí nabízí mnoho možností aktivního odpočinku a relaxace, turistické a cyklistické stezky v chráněné přírodní rezervaci Roztocký háj či v údolí Únětického potoka.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbem, plně vybavená kuchyň s jídelnou, pracovna, hala, 2 šatny, toaleta a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. Je zde také posilovna se saunou a koupelnou (sprcha, toaleta) a vnitřní bazén s protiproudem (4x8 m). Několik místností má přístup na terasu a zahradu. V 1. patře domu je hlavní ložnice s balkonem, krbem, šatnou a 2 koupelnami (vana, bidet, toaleta / sprcha, toaleta) a další 4 ložnice, každá s vlastní koupelnou (2x vana, bidet, toaleta / 2x sprcha, toaleta). V suterénu je umístěna prádelna (2 pračka, sušička, mandl), spíž, vinný sklep, koupelna (sprcha, toaleta), kotelna, dílna, technická místnost, skladové prostory a přístup do garáže.

Špičkové materiály a technologie, luxusní nábytek, klimatizace, dřevěné podlahy, dlažba, francouzská okna, podlahové vytápění, myčka, indukční varná deska, kávovar, lednice na víno, TV, videotelefon, alarm, servisní výtah, shoz prádla, půdní skladový prostor, automatická závlaha, vlastní studna, zahrada s jezírkem, vodopádem, terasou a krbem. K dispozici je garáž pro 3 vozy a parkování na pozemku. V ceně nájmu jsou zahrnuty poplatky za internet, údržbu zahrady, úklid 1x týdně a roční údržbu vybavení (kotel, klimatizace, bazén ap.). Poplatky za vodu, plyn a elektřinu činí 31.400 Kč měsíčně, poplatky za odvoz odpadu 750 Kč/osoba/rok. K dispozici od června 2022 (příp. dříve).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42456
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    704 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    311 m²
  • Zahrada
    2 527 m²
  • Pozemek
    2 838 m²
  • Parkování
    Garáž pro 3 auta a parkování na pozemku.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.