Rodinný dům, 7+kk

Pronájem vily ve výjimečné lokalitě s výhledem na Vltavu! Nedávno postavený rodinný dům s vnitřním bazénem, saunou, celkem 6 ložnicemi a 3 koupelnami, situovaná na strmém kopci nad řekou, s krásným výhledem do dalekého okolí.

V horní úrovni se nachází čtyři ložnice, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC a vstupní chodba. V dolní části je umístěn otevřený obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem a plně vybavenou kuchyní se spíží, koupelna (vana, dvě umyvadla, bidet, WC), prosklené atrium s bazénem a sprchou a terasa s markýzou. O úroveň níže je samostatná jednotka pro hosty, již tvoří obývací pokoj s kuchyňkou, ložnice, koupelna, WC, komora a terasa.

Klimatizace, vestavěné skříně, dřevěné podlahy a dlažba, žaluzie, alarm, satelitní TV připojení. K dispozici je dále venkovní sauna, prostorný sklep, zásobovací výtah s nástupem na úpatí kopce a venkovní parkoviště pro max. 12 aut. Zastávka autobusu poblíž. Poplatky 10.000 Kč měsíčně. Nezařízené.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    8082
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    480 m²
  • Parkování
    Parkování k dispozici.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.