Rodinný dům, 6+1

Nezařízená rodinná vila (polovina dvojvily) s terasou a zahradou situovaná na jižním svahu v klidné rezidenční čtvrti v Praze 6 v docházkové vzdálenosti na Pražský hrad.

Přízemí: plně vybavená kuchyň se spíží, obývací pokoj, ložnice pro hosty/pracovna, prádelna, technická místnost, WC, vstupní hala. 1. patro: balkon, 4 ložnice, jedna s balkonem, koupelna se sprchovým koutem a WC, koupelna s vanou a WC.

Zahrada, francouzská okna na terasu, vestavěné skříně, dřevěné podlahy, podlahové topení v koupelnách, bezpečnostní fólie v oknech, venkovní žaluzie v přízemí, plynové vytápění, telefonní linka s ISDN2, satelitní TV připojení, alarm, video intercom. Garáž pro dva vozy s vraty na dálkové ovládání. Mezinárodní škola Park Lane International School a Nessie English Preschool 5 minut od domu, MHD pár minut chůze. Výborná dostupnost na letiště, 15 minut jízdy autem do centra. Měsíční zálohy na poplatky 7.000 Kč. K pronájmu nabízeno nezařízené.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    9647
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    210 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.