Relokační služby

Široké spektrum relokačních služeb nabízíme firmám, rodinám i jednotlivcům, kteří se stěhují do Prahy. Ve spolupráci s naším relokačním partnerem zajistíme efektivní a pohodový průběh stěhování.

Hledání nového domova

Dokážeme pozorně naslouchat individuálním potřebám a požadavkům klienta a následně na realitním trhu najít vhodnou nemovitost. Poradíme vám s výběrem vhodných lokalit, městských čtvrtí, poskytneme informace o školách, o cenách nemovitostí a o nájemních podmínkách. Pečlivě vybereme vhodné nemovitosti tak, abyste si osobně prohlédli jen ty, které splňují vaše požadavky.

Zabydlování se

Naši relokační konzultanti vám budou asistovat se zajišťováním telefonních linek, internetového, satelitního i kabelového připojení. Pomohou vám s agendou týkající se převodu služeb, zřízení bankovního účtu, parkovacího povolení a pojištění spojeného s nájmem nebo vlastnictvím nemovitosti. Přesídlení do České republiky tak pro vás bude stejně snadné, jako stěhování se do sousedního domu.

Orientace

Dobře známe „své hřiště“, a tak vám jednoduše pomůžeme zorientovat se v novém prostředí. Zorganizujeme prohlídku okolí, v rámci níž se dozvíte vše o supermarketech, prodejnách zboží denní potřeby, nákupních centrech, sportovních zařízeních, parcích, dětských hřištích, zdravotnických zařízeních, školách, restauracích a barech v blízkosti vašeho nového bydliště.

Hledání vhodné školy

Máte-li děti, součástí relokace je výběr vhodné školy. Před nebo při hledání vhodného bydliště zajistíme a zkoordinujeme setkání s pracovníky mezinárodních škol v Praze. Navíc zařídíme bezpečnou dopravu vašich dětí až na místo

Víza, povolení k pobytu, pracovní povolení

Získání všech dokumentů a vyřizování různých žádostí o povolení, která jsou pro práci a bydlení v Česku nutná, může být náročný proces. Pomůžeme vám s jednotlivými náležitostmi, připravíme podklady, zažádáme o potřebná povolení a dohlédneme na vše potřebné až do chvíle, kdy budou dokumenty připraveny k vyzvednutí. Navíc pečlivě hlídáme data vypršení platnosti jednotlivých dokumentů a klientům zasíláme upozornění na včasné obnovení jejich platnosti.

Pokud vás nabídka našich relokačních služeb zaujala, neváhejte se na nás obrátit s konkrétními požadavky. Rádi vám poskytneme bližší informace, včetně konkrétní cenové nabídky.

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.