Bytový dům

Čtyřpodlažní rodinný dům se 3 bytovými jednotkami a architektonickým návrhem přestavby na bytový dům stojí na rohovém pozemku v Praze 6, v boční jednosměrné ulici u nezastavitelného území na Bílé hoře. 

V přízemí a 1. patře jsou byty 3+1 s verandou, celková výměra každého z bytů je cca 90 m2, ve 2. patře je 3+1 (cca 64 m2) s terasou (7,88 m2). U domu jsou 3 garáže. Okna domu a terasa poskytují díky sousední rozlehlé volné ploše ničím nerušené výhledy do dalekého okolí. Celý dům je podsklepený s možností vytvoření suterénního bytu. 

Budova vhodná k rekonstrukci byla vystavěna v r. 1934. V minulých letech procházela průběžnými opravami, např. v r. 2005 byly opraveny stoupačky v celém domě, v r. 2010 byla vyměněna okna za plastová s dvojskly. Vytápění je dvěma plynovými kotli (jedním pro suterén, přízemí a 1. patro, druhým samostatným pro 2. patro). V současném stavu je dům vhodný k pronájmu bytových jednotek. Součástí nabídky jsou dva architektonické návrhy na přestavbu s přístavbou a vytvoření bytového domu se 4–7 bytovými jednotkami. Dle jednoho z návrhů by v domě vzniklo 6 bytů 2+kk (z toho 3 s balkonem) a 1 mezonetový byt 2+kk, druhý koncept navrhuje 3 byty 3+kk (1 s velkou terasou) a 1 mezonetový byt 2+kk. 

Historicky významné místo, na němž se odehrála r. 1620 slavná bitva, je nezastavitelným územím a oblíbenou rekreační lokalitou poskytující pěkný výhled například na letohrádek Hvězda, ale také vzdálený Říp či Milešovku, za dobré viditelnosti i na hrady Bezděz a Trosky. V docházkové vzdálenosti od domu funguje mateřská a základní škola, DDM i jezdecký klub, daleko není do restaurací a obchodů včetně supermarketů a hobbymarketu. K procházkám, běhu či vyjížďkám na kole vybízí nedaleká Obora Hvězda či Aktivní lesopark Řepy. Kousek od domu je tramvajová zastávka, autem lze rychle dojet na letiště, napojit se na Pražský okruh nebo dálnice D5, D6 a D7.

Čistá podlahová plocha 243,65 m2, hrubá podlahová plocha 417,5 m2 (včetně teras, schodiště a garáže), zastavěná plocha 185 m2, zahrada 657 m2, pozemek 842 m2. 

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103076
  • Prodejní cena
    45 500 000 Kč / 1 809 505 €
  • Čistá podlahová plocha budovy
    244 m²
  • Garáž
    Ano
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    418 m²
  • Zastavěná plocha
    185 m²
  • Pozemek
    842 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další bytové domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.