Byt, 4+kk

Reprezentativní klimatizovaný mezonetový byt s balkonem do vnitrobloku se rozkládá v nejvyšších podlažích pavlačového bytového domu s výtahem. Historická a kompletně zrekonstruovaná budova stojí v samém centru metropole, na Novém Městě blízko přestupní stanice metra Můstek a romantické Františkánské zahrady. 

Dvouúrovňový byt má praktickou dispozici, díky níž je hlavní ložnice zcela oddělena od společenské denní zóny. Vstupní úroveň (7. NP domu) se skládá z více než 40metrového vzdušného obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a jídelnou, 2 ložnic, koupelny, samostatné toalety, chodby a předsíně. Obývací pokoj má francouzská okna na privátní západně orientovaný balkon, původní pavlač domu. Podkroví tvoří hlavní ložnice se šatnou a koupelnou (s WC). 

Byt byl vytvořen půdní vestavbou v r. 2018–2019, kdy proběhla kompletní rekonstrukce domu. Ke kvalitnímu vybavení patří klimatizace, nová dřevěná eurookna s trojskly, ateliérová okna, nově lakované dřevěné podlahy, interiérové dveře Effebiquattro Milano z masivu vyrobené na zakázku, italské koupelnové skříňky Mastella a sprchové kouty Ferbox i další italské designové koupelnové vybavení, kuchyňské spotřebiče Gorenje (indukční varná deska, výsuvná digestoř, elektrická trouba, myčka nádobí). Vytápění zajišťuje centrální domovní kotelna.

Poloha domu umožňuje být během chvilky u všeho potřebného, okolí je plné obchodů včetně nákupních center, restaurací, kaváren, klubů, divadel a kin, fungují zde také školy všech stupňů, úřady či lékařské služby. Vynikající dostupnost zajišťují tramvajové zastávky a stanice metra. Zelenou poklidnou oázu uprostřed města vytváří krásně upravená Františkánská zahrada, pár minut chůze je vzdálen Slovanský ostrov

Podlahová plocha 132,21 m2, balkon 9,15 m2

Předmětem prodeje je společnost.

Vybavení

  • Klimatizace

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    100753
  • Prodejní cena
    24 900 000 Kč / 989 470 €
  • Podlahová plocha *
    132 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    141 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.