Byt, 3+kk

Nový jihovýchodně orientovaný byt v kompletně zrekonstruovaném viladomě z r. 1925 s pouze 3 bytovými jednotkami. Příjemné místo ve zcela klidné ulici hned u parku a v sousedství vilové čtvrti Malvazinky, v pěším dosahu stanice metra Radlická. 

Plochu bytu umístěného v přízemí tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 2 ložnice, koupelna (s vanou), technická místnost a předsíň.

Kompletně a nákladně zrekonstruovaný dům splňuje požadavky na nízkoenergetickou certifikaci. Interiér je dokončen ve vyšším standardu zahrnujícím dřevěné podlahy, dlažbu a obklady Italgraniti v dekoru mramoru, sanitární vybavení Laufen, Grohe a Riho, interiérové bezfalcové dveře POL-SKONE. Podlahové vytápění v celém bytě řeší plynový kotel. Standard zahrnuje přípravu pro klimatizaci a předokenní žaluzie. 

Viladům je součástí rezidenční zástavby se spoustou zeleně, v sousedství dvou velkých přírodních parků. Okolí směrem k Radlické ulici prochází postupnou revitalizací, v jejímž rámci vzniká zcela nová čtvrť se širokou nabídkou služeb. V blízkosti funguje supermarket, sportovní hala, fitness studio nebo plavecký bazén. Dopravní spojení zajišťují autobusy ze zastávky kousek od domu, cesta ke smíchovskému centru Anděl trvá 6 minut. V pěším dosahu je i stanice metra a tramvajová zastávka Radlická.

Podlahová plocha 84 m2. Použité vizualizace jsou ilustrativní.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101698
  • Prodejní cena
    9 999 990 Kč / 397 377 €
  • Podlahová plocha *
    84 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.