Byt, 4+kk

Nový prostorný rodinný byt s terasou a zahradou se nachází v kompletně zrekonstruovaném viladomě z r. 1925 s pouze 3 bytovými jednotkami. Příjemně klidné místo přímo u parku, v sousedství vilové čtvrti Malvazinky a v pěším dosahu stanice metra Radlická. 

Praktickou dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří velký obývací pokoj s přípravou na kuchyni, hlavní ložnice se šatnou a en-suite koupelnou, další 2 ložnice, koupelna, samostatná toaleta, technická místnost a předsíň. Z hlavní ložnice a obývacího pokoje je možné vstoupit na zahradní terasu.

Dům po rekonstrukci splňuje požadavky na nízkoenergetickou certifikaci. Interiér, který je díky velkoplošným oknům plný denního světla, je dokončen ve vyšším standardu zahrnujícím dřevěné podlahy, dlažbu a obklady Italgraniti v dekoru mramoru, sanitární vybavení Laufen, Grohe a Riho, interiérové bezfalcové dveře POL-SKONE. Podlahové vytápění v celém bytě řeší plynový kotel. Standard zahrnuje přípravu na klimatizaci, předokenní žaluzie a také alternativní způsob vytápění (tepelné čerpadlo). K jednotce je možné dokoupit parkovací stání na pozemku.

Viladům je součástí rezidenční zástavby rozkládající se v sousedství dvou velkých přírodního parků a tradiční vilové čtvrti Malvazinky. Okolí prochází postupnou revitalizací, v rámci níž vzniká nová čtvrť s upravenou zelení i nabídkou služeb. V blízkosti funguje supermarket, sportovní hala, fitness centrum nebo plavecký bazén. Dopravní spojení zajišťují autobusy ze zastávky kousek od domu, cesta ke smíchovskému centru Anděl trvá 6 minut. V pěším dosahu je i stanice metra a tramvajová zastávka Radlická.

Podlahová plocha 114,4 m2, terasa 20,2 m2, zahrada 69 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    101699
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    114 m²
  • Terasa
    20 m²
  • Celková plocha
    135 m²
  • Zahrada
    69 m²
  • Parkování
    Možnost dokoupení venkovního parkovacího stání na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.