Byt, 2+kk

Designově zařízený zahradní byt, navržený renomovaným architektonickým studiem, s nádherným výhledem do zeleně je umístěn ve 2. podlaží moderního bytového domu s výtahem, recepcí, ostrahou, saunou, fitness, společnou zahradou a podzemní garáží. Rezidence se nachází v klidné vilové zástavbě staré části Modřan.

Účelnou dispozici tvoří obývací pokoj s jídelnou a navazující kuchyní, ložnice s walk-in šatnou a koupelnou (sprchový kout, bidet, WC), technická místnost a předsíň. Terasa a zahrádka jsou přístupné z obývacího pokoje i ložnice. 

Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v r. 2022. Podlahy jsou dřevěné lepené, povrch terasy z termo borovice, vše od značky Soliter parket. Dveře jsou bezfalcové, vstupní dveře bezpečnostní, navíc je byt vybaven zabezpečovacím zařízením Jablotron napojeným na PCO. Velkoplošná francouzská okna lze zastínit elektricky ovládanými předokenními žaluziemi. Kuchyně Gamadecor je vybavena prvotřídními spotřebiči Miele včetně indukční varné desky Bora s integrovanou digestoří. Koupelnové vybavení nese značky Porcelanosa, Gessi a Catalano. Na osvětlení bytu byla použita svítidla světových značek Delta Light, Brokis, Marset, Moooi nebo Vibia. Vytápění zajišťují švýcarské designové radiátory Zehnder, v domě je centrální plynová kotelna, v koupelně vyhřívaná dlažba. Zahradu navrženou a osázenou zahradním architektem zdobí nový travní koberec. K bytu přísluší sklep a nadstandardně široké garážové stání, oboje přístupné pohodlně výtahem. Energetická náročnost budovy je třídy B – velmi úsporná

Výhodná poloha umožňuje být během chvíle u všeho potřebného. Téměř u domu staví autobus, necelých 5 minut chůze je vzdálena tramvajová zastávka a vlaková zastávka. V těsné blízkosti je také Obchodní náměstí s kinem, velkým dětským hřištěm a obchodem, v docházkové vzdálenosti se nachází Sofijské náměstí s kavárnami, restauracemi, obchody i poliklinikou. U rezidence jsou tenisové kurty, blízko fitness stezka podél Vltavy i Golf & country club Hodkovičky, za pár minut se dá dostat pěšky či na kole do lesoparku Modřanské rokle

Podlahová plocha 57 m2, terasa 14,7 m2, zahrada 37,7 m2, sklep 1,7 m2. 

Byt bude k dispozici od dubna 2024. 

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102824
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Poplatky za služby
    5 259 Kč
  • Podlahová plocha *
    57 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    72 m²
  • Zahrada
    38 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    2 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.