Byt, 4+kk

Kompletně zrekonstruovaný klimatizovaný byt se 2 koupelnami, velkou terasou a 2 uzamykatelnými garážemi je součástí uzavřeného a zabezpečeného rezidenčního komplexu s privátní zahradou. Projekt se rozkládá na velmi poklidném, tichém místě na okraji Prokopského údolí. 

Byt ve 2.patře bez výtahu se skládá z obývacího pokoje s kuchyní, 2 ložnic, pokoje pro hosty/pracovny, koupelny (se sprchovým koutem a WC), druhé koupelny (s vanou, bidetem a WC) a vstupní chodby. Velká terasa zaručující dostatečné soukromí je přístupná z obývacího pokoje i obou ložnic. 

Rezidenční projekt vznikl v r. 1998 a byt byl v r. 2021 nákladně zrekonstruován dle návrhu architektonického studia. Kuchyně je vybavena spotřebiči AEG (včetně parní trouby, myčky nádobí a vinotéky), v interiéru je spousta vestavěného úložného prostoru. Podlahy jsou vinylové s podlahovým vytápěním v celém bytě, místnosti propojují posuvné dveře na míru. Velkoformátová okna jsou vybavena předokenními žaluziemi v celém bytě. Součástí vybavení je inteligentní klimatizace Samsung WindFree s možností vytápění, je zde také plynový kondenzační kotel. Na domě v současnosti probíhá výstavba fotovoltaické elektrárny, která zabezpečí částečnou energetickou soběstačnost. Na osázené terase je pergola, markýza, automatické zavlažování i sprcha s teplou vodou. K bytu přísluší 2 velké propojené uzamykatelné garáže s dostatkem úložného prostoru a s vlastní elektrickou zásuvkou využitelnou např. k nabíjení elektromobilů. Celý oplocený komplex chrání ostraha a kamerový systém.

Příjemné místo přímo u Prokopského údolí, v krátké docházkové vzdálenosti od mateřských a základních škol včetně Scio školy, spousty dětských hřišť a sportovišť, nákupního centra, lékařských služeb, restaurací i kaváren. V rychlé dojezdové vzdálenosti funguje Deutsche Schule Prag i Japonská škola v Praze. Dopravní spojení zajišťují autobusy, jen pár minut jízdy je vzdálena stanice metra Nové Butovice, autem je možné bezproblémové napojení na Pražský okruh.  

Možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokem 1,44% a fixací do 30.6. 2029. 

Podlahová plocha 107,9 m2, terasa 62,54 m2. V prohlášení vlastníka byt veden jako byt 3+1.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102884
  • Prodejní cena
    Rezervováno
  • Poplatky za služby
    4 992 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    108 m²
  • Terasa
    63 m²
  • Celková plocha
    170 m²
  • Parkování
    Parkování v uzamykatelné garáži
  • Sklep
    -
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.