Byt 3+kk, 2.NP+3.NP, V14

Mezonetový byt 3+kk právě vzniká v nové Rezidenci Vodárna v unikátní památkově chráněné budově bývalé vodárny z r. 1882. Neorenesanční budova stojí v sousedství komunitní zahrady na rozhraní Nuslí a Vršovic, v dosahu všech služeb i několika parků. Dokončení je plánováno na jaro r. 2024.  

Plochu jednotky ve 2. NP a 3. NP tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyni, ložnice, koupelna (se sprchovým koutem a WC) a vstupní hala se samostatnou toaletou.

K vysokému standardu patří vícevrstvá dřevěná podlaha, podlahové vytápění elektrickými topnými rohožemi a možností ovládání přes mobilní aplikaci, zabezpečovací systém Jablotron, rekuperace, bílé matné dřevěné interiérové dveře s obložkovou zárubní, kliky M&T Lusy, koupelnové zařizovací předměty Ceratherm, Duravit, Geberit a Laufen, keramické obklady a dlažba. Dřevěná okna jsou replikami historických oken včetně kování, nové vstupní dveře budou jednokřídlé protipožární s 3-bodovým zámkem a lištovou profilací. Obyvatelům bude k dispozici kočárkárna, k jednotce přísluší sklepní kóje. V případě zájmu je možné za příplatek interiér vybavit na míru nábytkem. Vstupní prostor rezidence Vodárna ozdobí očištěná stávající opuka, viditelná bude též spodní část historické vodovodní nádrže, podlaha bude z původních žulových kamenů a gletovaného betonu. V západní věži bude nové atypické ocelové schodiště, ve východní části původní zachované žulové schodiště.

Rezidence stojí přímo u nového podchodu vršovického nádraží, odkud lze během 5 minut dojet do centra na Hlavní nádraží. Pár kroků jsou vzdáleny tramvajové zastávky, dopravní komfort navíc v budoucnu zvýší stanice metra linky D. V bezprostřední blízkosti fungují obchody včetně supermarketu, restaurace, kavárny, školy i lékařské služby, blízko je do divadla, kina i na sportoviště, během chvíle se půjde napojit na právě vznikající jedinečnou cyklostezku, Vršovickou drážní promenádu. V sousedství se rozkládá komunitní zahrada, nedaleko jsou Havlíčkovy sady, parky Jezerka či Folimanka nebo Tyršův vrch. 

Podlahová plocha 76,88 m2, sklep 2,5 m2.

Fotografie byly pořízeny v sousedních jednotkách. Vizualizace jsou pouze ilustrativního charakteru.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.rezidencevodarna.cz.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103118
  • Prodejní cena
    12 950 000 Kč / 514 604 €
  • Podlahová plocha *
    84 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    3 m²
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.