Byt, 4+1

Více než stometrový byt je umístěn ve 3. podlaží pavlačového měšťanského domu s renesančním jádrem a pozdější barokní a klasicistní úpravou, stojícího na Malé Straně v bezprostřední blízkosti Valdštejnské zahrady a sídla Senátu i Poslanecké sněmovny. 

Plochu bytu tvoří obývací pokoj, kuchyně, 3 ložnice, předsíň, 2 chodby, koupelna, samostatná toaleta. K bytu přísluší úložná komora mimo byt.

Okna jsou dřevěná špaletová po repasi, na podlaze jsou parkety a celoplošné koberce. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Dům se silným geniem loci nádherné klenby, točité schodiště a pěkně upravený tichý dvůr. Památkově chráněná budova bez výtahu byla zrekonstruována cca před 15 lety.

Dům se nachází v těsné blízkosti Parlamentu a Ministerstva financí, v okolí fungují restaurace, kavárny, kluby včetně Malostranské besedy, ale také školy – mateřská škola, Malostranské gymnázium a soukromá Park Lane International School. Kousek od domu je tramvajová zastávka, v pěším dosahu i stanice metra. Čtvrť zpříjemňuje několik krásných šlechtických zahrad a historické Vojanovy sady

Podlahová plocha dle zaměření 124,85 m2, dle prohlášení vlastníka 115,5 m2. 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103253
  • Prodejní cena
    17 900 000 Kč / 711 305 €
  • Poplatky za služby
    3 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    125 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.