Byt, 2+kk

Klasický byt s vysokými stropy, který právě prošel celkovou rekonstrukcí, se nachází ve 3. podlaží secesního bytového domu stojícího v boční jednosměrné ulici lemované stromořadím na rozhraní Vršovic a Vinohrad. 

Plocha západně orientovaného bytu je rozdělena na obývací pokoj s kuchyňským koutem, 1 ložnici, vstupní chodbu, samostatnou toaletu, předsíň a koupelnu (prostorný walk-in sprchový kout, WC s bidetovou sprškou a umyvadlo).

Byt se stropy vysokými 3m byl citlivě zrekonstruován s ohledem na charakter domu. Na bezprahových podlahách jsou parkety I. šarže, okna jsou dřevěná špaletová s dvojskly, interiérové kazetové dveře z masivu. Kuchyně je vybavena žulovou pracovní deskou Bianco Sardo a spotřebiči Bosch i vestavěnou vinotékou Klarstein, dostatek úložného prostoru poskytují vestavěné skříně v předsíni a ložnici. Sanita a baterie nesou značky Villeroy & Boch a Hansgrohe (v umyvadlové baterii je úsporný perlátor). Vytápění řeší elektrokotel Protherm napojený na inteligentní systém Honeywell umožňující ovládat vytápění odkudkoliv na dálku. Dům byl zrekonstruovaný v letech 2008–2010, výtah vede do mezipater.

Výborná poloha v boční ulici se vzrostlými stromy, v těsné blízkosti jedné z nejhezčích vršovických ulic, Kodaňské s mnoha kavárnami, bistry, restauracemi a obchody. Kousek od domu je menší park s dětským hřištěm, daleko není do Heroldových sadů či Grébovky. Pár kroků vede na zastávku autobusu, kterým lze během chvilky dojet ke stanici metra Náměstí Míru nebo přímo až do centra. 

Podlahová plocha 55 m2, sklep.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103295
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 536 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    55 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.