Byt, 3+kk

Tichý, světlý a kompletně zařízený byt s balkonem orientovaným na jihovýchod do vnitrobloku je umístěn ve 3. podlaží bytového domu s výtahem. Dům stojí v boční uličce na Starém Městě jen pár kroků od náměstí Republiky.

Obývací pokoj je oddělený velkými dvoukřídlými dveřmi od prostorné kuchyně s jídelnou, dále je zde 1 ložnice s balkonem a šatnou, koupelna (s vanou, umyvadlem a WC), komora a předsíň. Společenská část je orientovaná do ulice, ložnice do klidného upraveného vnitrobloku.

Interiér zútulňují repasované dřevěné parkety, dostatek denního světla propouštějí nová velká špaletová okna. Kuchyně je plně vybavena, byt je nabízen kompletně zařízený nábytkem. Vytápění je řešeno centrálně, k bytu přísluší sklep. Stropy jsou vysoké 2,9m. Dům prošel renovací stoupaček, kotelny a výtahu. 

Výjimečně tiché zákoutí na rozhraní Starého a Nového Města se nachází v pěším dosahu metra i tramvajových zastávek, blízko oblíbeného nákupního centra Palladium i v bezprostředním sousedství obchodního domu Kotva, který brzy projde rozsáhlou modernizací. V Dlouhé třídě funguje nespočet vyhlášených restaurací, obchodů s delikatesami, butiků, ale také divadlo, galerie nebo kluby. Vynikající dostupnost zajišťuje metro i četné tramvajové linky. 

Podlahová plocha 71,2 m2, balkon 2,3 m2, sklep.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103359
  • Prodejní cena
    12 990 000 Kč / 516 193 €
  • Podlahová plocha *
    71 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    73 m²
  • Světlá výška stropu
    2,90 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.