Byt, 5+1

Velmi prostorný byt se slunnou terasou, předzahrádkou a garáží je součástí jedinečné budovy vystavěné v 70. letech 20. století podle vzoru terasové budovy v Kalifornii. Unikátní dům stojí na jižně orientovaném svažitém oploceném pozemku v oblíbené čtvrti Prahy 4 – Podolí v přímém sousedství přírodní památky Dvorecké stráně. 

Byt je situován ve 4. podlaží a je otočen na slunnou jižní stranu. Má samostatný přístup přes předzahrádku, 5 schodů a designovou branku k vlastnímu vchodu, u něhož je příjemné posezení. Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a přilehlou jídelnou, hlavní ložnice se samostatným sprchovým koutem a umyvadlem, další 2 prosluněné pokoje, k jednomu z nich náleží druhá koupelna se sprchovým koutem a WC. Dále je zde velká koupelna (se dvěma umyvadly, bidetem, WC a velkou rohovou masážní programovatelnou vanou), prostorná šatna se skříněmi a velkým zrcadlem a technická místnost s pračkou, sušičkou, výlevkou a dostatečným prostorem na sušení prádla. Na interiér navazuje terasa přístupná z obývacího pokoje a jedné ložnice, krásně upravená zahrada poskytuje dokonalé soukromí a nádherný výhled. Díky terase, zahradě, garáží i velikosti interiéru bez přímých sousedů se byt svým komfortem vyrovná rodinnému domu

Terasovitá stavba od architekta Vlastimila Mulače byla dokončena v r. 1978. Na podlaze jsou parkety, okna jsou dřevěná, obývacímu pokoji dominuje krb. Terasa s roštem z afrického dřeva elektricky ovládanou pergolu s až 5metrovým výsuvem, zahrada automatickou závlahu a noční osvětlení. Bezproblémové parkování zajišťuje 1 samostatná garáž (možnost dokoupení druhé garáže). Součástí prodeje je také podíl na nebytové jednotce, výnos z pronájmu je využíván na opravy domu. 

Vynikající poloha uprostřed zeleně a zároveň v rychlém dosahu kompletní občanské vybavenosti. 5 minut chůze je vzdálena mateřská i základní škola, kousek od domu staví autobus, kterým se dá během chvilky dostat ke stanici metra linky C Budějovická, v pěším dosahu je i tramvajová zastávka Dvorce. Blízko funguje plavecký stadion, nedaleko vede oblíbená cyklostezka podél Vltavy, daleko není do Žlutých lázní ani komunitní Zahrady přátelství s jezírkem a lavičkami. Navíc hned u domu se rozkládá přírodní památka Dvorecké stráně.  

Podlahová plocha 153,91 m2, sklep 8,39 m2, terasa 82,4 m2, dílna 9,57m2, garáž 19,5 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    103899
  • Prodejní cena
    27 500 000 Kč / 1 093 657 €
  • Podlahová plocha *
    162 m²
  • Terasa
    82 m²
  • Celková plocha
    244 m²
  • Parkování
    Samostatná garáž
  • Sklep
    8 m²
  • PENB
    Není vyžadován
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.