Byt, 2+kk

Byt s výhledem do zeleně je součástí rezidence vytvořené kompletní rekonstrukcí bývalého panského vodního mlýna. Rezidence Trojský mlýn, historická budova po citlivé rekonstrukci, s působivým vstupním atriem, výtahem, recepcí, parkováním a privátní zahradou se nachází v Praze 7 – Troji, v bezprostředním sousedství zoologické zahrady, trojského zámku a oblíbené cyklostezky podél Vltavy. 

Plochu bytu ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, dále ložnice, koupelna (vana se sprchovou zástěnou, umyvadlová skříňka, bidet, WC) a vstupní chodba.

Rekonstrukce historicky cenné budovy z 15. nebo 16. století byla dokončena v r. 2003. Dominantou společných prostor je atrium s proskleným výtahem, uvnitř mlýna zůstala zachována původní kamenná klenba náhonu. Interiér bytu zútulňují dřevěné podlahy, přiznané trámy, benátský štuk a zachovalé původní prvky, dostatek úložného prostoru zajišťují vestavěné skříně, kuchyňská linka je značky Scavolini. Dřevěná špaletová okna mají rolety a sítě proti hmyzu, vstupní dveře jsou bezpečnostní, vytápění řeší plynový kotel. Vstup do budovy je na čip. Rezidenti mohou parkovat na venkovním parkovišti s elektronickou závorou a mají k dispozici kolárnu i společnou zahradu.

Unikátní lokalita mimo hlavní silnice či rušné ulice, z jedné strany teče řeka, z druhé se rozkládá zámecká zahrada trojského zámku, ze třetí zoologická zahrada. V pěším dosahu je také Stromovka nebo botanická zahrada. Téměř kolem domu vede oblíbená cyklostezka, po níž lze dojet bezpečně až do centra metropole. Asi 300 m je vzdálena autobusová zastávka s rychlými spoji ke stanici metra Nádraží Holešovice nebo k tramvajové zastávce. Cesty autem usnadňuje blízký vjezd do tunelového komplexu Blanka. V pěším dosahu je soukromá mateřská škola, 2 minuty autobusem základní škola a gymnázium. 

Podlahová plocha 61 m2

Byt je pronajat za tržní nájemné do dubna 2024.

Vybavení

  • Výtah

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104079
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 600 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    61 m²
  • Parkování
    Možnost venkovního stání na soukromém pozemku
  • Sklep
    4 m²
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.