Byt, 5+1

Designově zařízený klimatizovaný byt, který se díky své velikosti přes 200 m2 i stylu vybavení může srovnávat s luxusními apartmány ve světových metropolích, se rozkládá ve dvou podlažích nádherné budovy stojící v centru metropole, v magické Haštalské čtvrti na Starém Městě. K pohodlí a bezpečí přispívají 2 garážová stání a nonstop recepce v domě. 

Ve vstupní úrovni bytu (ve 2. podlaží domu) se nachází obývací pokoj, 1 ložnice, koupelna, samostatná toaleta, úklidová místnost s prádelnou a vstupní chodba se vstupem na terasu s okrasnými travinami. V horní úrovni přístupné po schodišti z obývacího pokoje je kuchyně s jídelnou, ložnice s balkónkem a šatnou, další 2 ložnice a koupelna (sprcha, vana, WC, umyvadlo). Výtahem je možné vyjet do 2. i 3. podlaží, v horním podlaží je přímo u vstupu do bytu praktická spíž, aby nebylo nutné nosit nákupy po schodech. V obývacím pokoji je za vestavěnou knihovnou příprava na kuchyni a je tak případně možné do místnosti vrátit kuchyňskou linku. Terasa i balkónek jsou orientované na severozápad do vnitrobloku.

Byt vytvořený spojením dvou jednotek byl zrekonstruován a zařízen v r. 2018 dle návrhu renomovaného architektonického studia. V celém bytě je na podlahách dlažba s podlahovým vytápěním a dřevěná podlaha Soliter Parket v bílé barvě, všude je klimatizace, topení plynovým kotlem lze ovládat na dálku přes mobilní telefon. Kuchyně s kamenným obkladem je vybavena vestavnými spotřebiči Siemens, elegantní koupelny mají značkovou sanitu a baterie. Pocit volnosti umocňují stropy ve výšce 3,4 m a interiérové dveře vysoké 2,4 m, spoustu denního světla propouštějí velká špaletová okna, repliky původních, která jsou v obývacím pokoji a kuchyni vsazena do obloukových jihovýchodních arkýřů. Kupní cena zahrnuje 2 stání v garáži přístupné autovýtahem. Dům je udržovaný, obyvatelům je k dispozici 24/7 recepce

Vynikající lokalita v boční jednosměrné ulici u pěkně upraveného náměstíčka Kozí plácek a v blízkosti reprezentativní Pařížské třídy nabízí široké možnosti výběru z restaurací a kaváren, plno obchodů, lékařské služby, ale také divadla, galerie a školy od mateřských, základních, přes gymnázium až po Univerzitu Karlovu. Výborné dopravní spojení zajišťují tramvaje a autobusy z blízkých zastávek, asi 5 minut chůze je vzdálena stanice metra Staroměstská. 

Podlahová plocha 241,3 m2, balkón 2,10 m2, terasa cca 20 m2 (k výlučnému užívání majitele jednotky).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104282
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    241 m²
  • Terasa
    20 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    263 m²
  • Světlá výška stropu
    3,40 m
  • Parkování
    2 stání v garáži
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.