Byt, 5+kk

Novostavba klimatizovaného řadového rodinného domu s výhodami bytové jednotky, vířivkou, předzahrádkou a garáží stojí v klidné boční ulici u stanice metra Jinonice, blízko přírodní památky Vidoule a nové čtvrti Waltrovka s kvalitní infrastrukturou.  

Po téměř celé ploše přízemí se rozkládá obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu. Dále je zde toaleta, technická místnost, schodišťová chodba a předsíň s přístupem do garáže. V 1. patře je hlavní ložnice s en-suite koupelnou (se sprchovým koutem), centrální koupelna (s vanou) pracovna a další 2 pokoje, z nichž jeden je nyní využíván jako šatna. 2. patro tvoří otevřený prostor s vířivkou a navazující jižně orientovanou terasou.

Zděný, energeticky velmi úsporný dům byl dokončen v r. 2022. Okna jsou dřevěná s trojskly a předokenními žaluziemi, podlahy jsou dřevěné plovoucí a s keramickou dlažbou. Kuchyně značky Sykora je vybavena vestavnými spotřebiči Siemens a pracovní deskou z Technistone. Dům má klimatizaci a rekuperaci, vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel Vaillant se zásobníkem. V přízemí je podlahové vytápění, v patrech radiátory. Garáž poskytuje prostor pro parkování 1 vozu, další auto lze zaparkovat na zpevněné ploše před garáží.

Výhodná poloha v těsné blízkosti stanice metra Jinonice, supermarketu, lékárny, kaváren i restaurací. Dopravní spojení poskytují kromě metra i autobusy či vlaky, které vedou po unikátní trati přezdívané Pražský Semmering, autem se dá rychle napojit na Městský i Pražský okruh. Okolí je plné zeleně, nedaleko se rozkládá park Waltrovka, přírodní památka Vidoule a lesopark Cibulka, během chvíle je možné dojít i do Prokopského údolí.

Podlahová plocha 189 m2, terasy 13 + 15 m2, zahrada 43 m2 (pozemek 148 m2).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104320
  • Prodejní cena
    27 980 000 Kč / 1 111 862 €
  • Podlahová plocha *
    189 m²
  • Terasa
    28 m²
  • Celková plocha
    217 m²
  • Zahrada
    43 m²
  • Parkování
    Samostatná garáž
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.