Byt, 5+kk

Naprosto unikátní prostorný byt s privátní terasou i profesionálně založenou zahradou plnou voňavých růží a levandule je součástí nového luxusního viladomu s 5 bytovými jednotkami, XXL garážemi a sklepy. Výjimečná stavba se nachází v atraktivní vilové čtvrti na Malvazinkách.

Velkoryse pojatá dispozice se skládá z téměř 80metrového obytného prostoru, hlavní ložnice s en-suite koupelnou, dalších 3 ložnic, centrální koupelny, samostatné toalety, 3 šaten, technické místnosti a předsíně s přímým vstupem do výtahu. Na obytný prostor plynule navazuje jižně orientovaná terasa a zahrada, 3 ložnice mají přístup na severní terasu. K bytu náleží také 3 parkovací stání v uzavíratelné garáži s hobby místností.

Na finální podobě interiéru se podíleli designéři legendární italské značky Poliform, automaticky zavlažovanou zahradu navrhl renomovaný Atelier Flera, společné části domu studio under-construction architects. Interiér je plný vytříbených materiálů nejvyšší kvality. Vysoký standard zahrnuje třívrstvé dřevěné podlahy v tmavohnědém odstínu, italské velkoformátové obklady a dlažby Italgraniti, antracitové vstupní bezpečnostní dveře, bezfalcové interiérové dveře (výška 2400 mm), dřevo-hliníková okna Josko s izolačními trojskly a venkovními žaluziemi, důmyslný úložný systém, vybavené šatny i designovou kuchyni s varným ostrůvkem a vestavnými spotřebiči Miele, dále systém generálního klíče, systém chytré domácnosti (k ovládání osvětlení, exteriérových žaluzií, topení a bezprůvanového chlazení), koupelnové baterie Axor z leštěného černého chromu, sanitu Duravit, vanu Kaldewei a sprchový kout Hüppe. Do zabezpečovacího a tísňového systému jsou integrovány magnetické detektory oken a vstupních dveří i detektory kouře a pohybu. Vytápění viladomu zajišťují 2 tepelná čerpadla země-voda s 11 geotermálními zemními vrty, automatický přísun čerstvého vzduchu umožňuje centrální vzduchotechnická jednotka. V rámci nadstandardu je zpracován i kompletní návrh interiérového vybavení, který je možné v případě zájmu celý realizovat, popřípadě dle požadavků klienta a ve spolupráci se společností STOPKA dovést k naprosté dokonalosti.

Tento viladům je novou ozdobou prestižní rezidenční čtvrti Malvazinky, v níž zůstaly zachovány dávné viniční usedlosti, doplněné později o četné prvorepublikové vily. Mezi nejvýznamnější z nich se řadí Winternitzova vila od Adolfa Loose a Karla Lhoty či Pickův dům od architekta Ernsta Wiesnera. Čtvrť má výbornou polohu pro příjemné městské bydlení, stejně blízko je jak do živoucího smíchovského centra Anděl či k mezinárodním školám, tak i do přírody okolních parků.

Podlahová plocha 223 m2, terasy celkem 69,9 m2 (43,7 m2 a 26,2 m2), sklep/hobby místnost 27m2, zahrada 71 m2.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104360
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    223 m²
  • Terasa
    70 m²
  • Celková plocha
    293 m²
  • Zahrada
    71 m²
  • Parkování
    Tři parkovací stání
  • Sklep
    27 m²
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.