Byt, 2+1

Jihovýchodně orientovaný byt s vysokými stropy a maximálně využitým vzdušným prostorem po právě dokončené rekonstrukci se nachází ve 3. patře bytového domu bez výtahu. Historická budova stojí na hlavní třídě Na Poříčí v Praze 1 na Novém Městě, jednotka je vhodná i k investičním účelům. 

Plocha bytu je rozdělena na 2 neprůchozí pokoje, kuchyňský kout, zádveří a koupelnu s walk-in sprchovým koutem, 2 umyvadly, technickým zázemím a WC. Výška stropu 3,27 m umožňuje vytvoření spacího patra, v jednom pokoji je na něj již příprava (rozvod elektřiny). K bytu přísluší komora na patře a prostorný zrekonstruovaný sklep

Světlý byt umístěný v nejvyšším podlaží domu je po právě dokončené rekonstrukci. Kuchyňská linka byla vyrobena truhlářem na míru, koupelnu zdobí voděodolná designová tapeta. Na podlahách jsou parkety, okna jsou dřevěná špaletová. Vytápění řeší plynový kotel. SVJ má výnos z nebytových prostor rozdělovaný mezi vlastníky. 

Prestižní lokalita v centru metropole, přímo u tramvajové zastávky a jen pár kroků od přestupní stanice metra, mezinárodního autobusového terminálu Florenc a Masarykova nádraží, které bude výchozím bodem rychlodráhy na letiště a také bude propojeno lávkou a odpočinkovou zónou s hlavním nádražím. Okolí je plné restaurací, barů, klubů a obchodů včetně nákupních center, naproti domu je také plavecký bazén, další sportoviště jsou na blízkém ostrově Štvanice, během chvilky je možné se napojit na cyklostezku podél Vltavy.   

Podlahová plocha 63,9 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104452
  • Prodejní cena
    10 900 000 Kč / 433 141 €
  • Poplatky za služby
    3 100 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    64 m²
  • Světlá výška stropu
    3,27 m
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.