Byt, 3+kk

Kompletně zrekonstruovaný a zařízený byt s jihovýchodním balkónem je umístěn ve 2. podlaží secesního bytového domu stojícího v krásné ulici lemované stromořadím, v centru lázeňského města Karlovy Vary a přesto na klidném místě. 

Plochu bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na slunný balkón, hlavní ložnice se šatnou, druhá ložnice, koupelna (s WC a vanou se sprchovou zástěnou), vstupní chodba a komora. Okna obývacího pokoje a menší ložnice směřují na jihovýchod do ulice, výhled z hlavní ložnice je do zeleně za domem. V obytných místnostech jsou stropy s výškou 3,9m

Vybavení bytu zahrnuje dřevěná okna, kvalitní podlahu v dekoru dřeva, v koupelně vyhřívanou dlažbu. Kuchyně na míru je plně vybavena vestavnými spotřebiči včetně pračky se sušičkou. Vytápění bytu řeší  nový elektrokotel Protherm s chytrým termostatem. K bytu přísluší sklep. Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v roce 2023V kupní ceně je zahrnuto interiérové zařížení. Honosná budova s předzahrádkou je velmi pěkně udržovaná, ve společných prostorách má nová dřevěná okna a zachovalou originální dlažbu. Není zde výtah. 

K výhodám nemovitosti patří především prestižní poloha v nejstarší karlovarské vilové čtvrti Westend. Na krásnou zástavbu bezprostředně navazuje rozlehlý Slavkovský les, který je chráněnou krajinnou oblastí. V blízkosti domu se nachází Hotel Savoy Westend či Hotel Thermal (s možností parkování),  oba s krytým bazénem, saunou a nabídkou lázeňských procedur. Nedaleko funguje několik restaurací a poblíž stojí pravoslavný chrám sv. Petra a Pavla. V krátké docházkové vzdálenosti je obchodní centrum, mateřská školka i kolonáda. Parkování pro rezidenty je možné na ulici před domem.

Podlahová plocha 75,4 m2  (včetně sklepa 8,2 m2) balkón 3,2 m2.

V prohlášení vlastníka uvedena dispozice 2+1.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    104630
  • Prodejní cena
    10 900 000 Kč / 433 486 €
  • Poplatky za služby
    1 800 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    75 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    79 m²
  • Světlá výška stropu
    3,90 m
  • Parkování
    Parkování možné před domem v zóně pro rezidenty.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle bytového zákona. Plocha je tvořena součtem vnitřní výměry všech místností.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Karlovarský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.